Όροι χρήσης

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων που αναδημοσιεύει και φαίνονται οι πηγές από όπου προέρχονται.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας (site) προσφέρονται μόνο για ενημέρωση και προσωπική χρήση των επισκεπτών της και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Κέντρο Ψυχικής Υγείας και του www.psy-center.gr.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναδιανομή, ανατύπωση και οποιοσδήποτε άλλος τρόπος χρησιμοποίησης των θεμάτων, κειμένων και άλλων πληροφοριών και των στοιχείων των σελίδων, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή και θα υπάρχει link άμεσης σύνδεσης προς το www.psy-center.gr.

Οι πληροφορίες, τα άρθρα και τα λοιπά στοιχεία εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων και δεν υιοθετούνται απαραίτητα από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας.
Πολύ περισσότερο δεν αποτελούν υπόδειξη συμβουλευτικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν σε καμμία περίπτωση την επαφή με τον θεραπευτή και την δημιουργία ενός συμβουλευτικού πλαισίου.

Η χρήση των στοιχείων και των πληροφοριών της ιστοσελίδας και τα αποτελέσματα αυτών, είναι καθαρά ενημερωτική και γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.

 

 

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support