Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει θεσπιστεί από το σύμβουλο ψυχικής υγείας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ με διακριτικό τίτλο ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ , που έχει έδρα στην ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 40 – 44, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ τηλ. επικοινωνίας 6944 170 675, e-mail επικοινωνίας info@psy-center.gr.

Η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτό και ακολουθούμε υπεύθυνες και σύμφωνες με τον νόμο διαδικασίες τήρησης και επεξεργασίας.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων αποτελεί ενιαίο σύνολο, με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, τηνπεριήγηση στο www.psy-center.gr και την αποδοχή της χρήσης cookies. Για αυτό, πριν πλοηγηθείτε ή διενεργήσετε οποιαδήποτε επικοινωνία (μέσω της φόρμας) μαζί μας, σας καλούμε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτά.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα και οι λοιπές πληροφορίες που συλλέγονται από το Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, σκοπό έχουν τη διενέργεια επικοινωνίας με τους εν λόγω χρήστες, την πιθανή ενημέρωση άρθρων, σεμιναρίων ή και διαφόρων προωθητικών ενεργειών και εν γένει τη συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς αυτούς.

Σημαντικός είναι και ο σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων σας για λόγους προώθησης και διαφήμισης. Έτσι το Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείαςμπορεί να εξασφαλίζει μια προσωποποιημένη εμπειρία επικοινωνίας τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε κεντρικές βάσεις δεδομένων (servers), συνεργαζόμενης εταιρείας, όπου τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα αποθήκευσης και ασφάλειας.

Απαγορεύεται ρητώς η πώληση σε τρίτους οποιαδήποτε πληροφορίας σχετικά με τους πελάτες μας και τα προσωπικά τους στοιχεία για εμπορικούς σκοπούς.

Μόνο η εταιρεία μας και οι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε και υποχρεούνται να λειτουργούν εντός των ορίων των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων τους.

Επίσης παραλήπτες των προσωπικών σας στοιχείων, μπορούν να είναι φορείς του δημοσίου για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε νομικές υποχρεώσεις και εφόσον κινηθεί νομική διαδικασία.

Σε περίπτωση που το psy-center.gr υποβληθεί σε κάποια μορφή επιχειρηματικής αλλαγής, όπως αλλαγή επωνυμίας ή καταστατικού, το καινούριο επιχειρηματικό σχήμα κάτω από την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ δύναται να συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που του έχουν παράσχει οι χρήστες.

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Με τη διενέργεια πλοήγησης ή/και αποστολής φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπο www.psy-center.gr, τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και εν γένει της ατομικής επιλογής αποκάλυψης των προσωπικών σας στοιχείων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται εδώ, δίνετε ρητά τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support